HET LAATSTE NIEUWS VAN 123UNLOCK

Op het einde van een jaar is het traditie om stil te staan bij wat er is gebeurd en om dankbaar te zijn voor alle goede dingen die we hebben meegemaakt. Voor 123unlock is het afgelopen jaar een bijzonder jaar geweest, met veel nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen.

We willen iedereen bedanken die ons heeft geholpen om 123unlock tot wat het nu is te maken. Of je nu een klant bent, of een partner, we zijn je dankbaar voor je bijdrage aan ons succes.

We willen ook graag onze beste wensen overbrengen voor een fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar. We hopen dat je tijd kunt doorbrengen met je familie en vrienden en dat je het nieuwe jaar kunt beginnen met een positief en vooruitstrevend gevoel.

We kijken uit naar het nieuwe jaar en alles wat het ons zal brengen. We zijn dankbaar voor je steun en vertrouwen en we hopen dat we je in het nieuwe jaar opnieuw van dienst kunnen zijn.

Namens 123unlock, fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!


123unlock, de bekende dienst voor telefoonunlocken, heeft aangekondigd dat ze nu ook FRP lock verwijdering aanbieden voor Android-telefoons.

De FRP lock, ook wel bekend als de Factory Reset Protection lock, is een beveiligingsmaatregel die is ingebouwd in Android-telefoons om te voorkomen dat iemand het apparaat kan gebruiken na een fabrieksreset of als het is verkocht of weggegeven. De lock kan alleen worden opgeheven met het Google-account dat is gekoppeld aan de telefoon.

Met de nieuwe dienst van 123unlock kunnen gebruikers eenvoudig hun FRP lock verwijderen en weer vrij gebruik maken van hun telefoon. De dienst is snel en gemakkelijk te gebruiken en biedt een veilige en betrouwbare oplossing voor iedereen die hun telefoon wilt ontgrendelen.

"We zijn blij dat we onze diensten kunnen uitbreiden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn", aldus een woordvoerder van 123unlock. "We hopen dat onze nieuwe FRP lock verwijdering-dienst onze klanten zal helpen om vrij en onbelemmerd gebruik te kunnen maken van hun telefoons."

123unlock biedt al lange tijd professionele diensten voor het unlocken van telefoons en het verwijderen van simlocks. Met de toevoeging van FRP lock verwijdering aan hun aanbod kunnen ze nog meer mensen helpen om hun telefoons te ontgrendelen en de vrijheid te hebben om te kiezen met welke provider ze willen verbinden.

De nieuwste FRP unlock client staat online, met FRP Bypass support voor de volgende alcatel modellen

Alcatel OT-5033D, Alcatel OT-5046I, Alcatel OT-5047D Alcatel OT-5052D, Alcatel OT-5052Y, Alcatel OT-5059D, Alcatel OT-5059Y Alcatel OT-5080X, Alcatel OT-5085D, Alcatel OT-5095I, Alcatel OT-5095K, Alcatel OT-5095Y Alcatel OT-6058D, Alcatel OT-6058X, Alcatel OT-7070F

Vanaf vandaag kunt u ons ook benaderen via WhatsApp op nummer 06 146 19 0 19

Snel even een vraag stellen, stuur ons een appje via WhatsApp en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen.

Zojuist is ons nieuwe WebBased Remote Unlock Platform online gegaan!

Via deze service kunt u direct unlock codes aanvragen voor geselecteerde modellen van Alcatel, Blackberry, Huawei, Zte, en nog veel meer modellen. Het systeem heeft op de achtergrond comminucatie met onze SRS Service, zodat u gelijk ziet of de unlockcode beschikbaar is. Omdat we geen handmatige acties hoeven uit te voeren is de service 24/7 beschikbaar en kunnen we deze dienst aanbieden voor slechts 10 euro per toestel.

Het Remote Unlock Platform zal de komende tijd nog worden uitgebreid met diverse nieuwe modellen


Met veel trots presenteren wij u onze vernieuwde website! Met deze site willen we graag laten zien wie we zijn, en geven u meer inzicht in onze diensten.

Heeft u ideeen of opmerkingen, dan horen wij dat uiteraard graag, Stuur ons een e-mail of maak gebruik van ons Contact formulier.


Scroll to Top